Menu

Superior Taste Award


Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel is een heerlijke romige kaas, met een volle smaak. Zo lekker dat hij bekroond werd met een Superior Taste Award. Een unieke, internationale erkenning, gebaseerd op een blinde smaaktest door gerenommeerde chefs uit binnen- en buitenland.

Kazen van wereldklasse 

Onze Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel Jong werd beloond met 3 sterren en onze Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel Belegen met 3 sterren. Bovendien werd onlangs ook de Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel Oud beloond met 3 sterren. Pure wereldklasse dus!

Het International Taste & Quality Institute (iTQi)*, is een onafhankelijke organisatie van chefs en sommeliers. iTQi beoordeelt, bekroont en promoot voeding en drank over de hele wereld. Om dit op een nauwkeurige manier te doen, werkt iTQi samen met gespecialiseerde experts van de beroemdste Europese culinaire instellingen en sommeliersorganisaties.

Er zijn drie verschillende awards waarmee men bekroond wordt. Uitzonderlijke producten met meer dan 90% van de totale punten worden bekroond met 3 sterren, opmerkelijke producten met tussen 80% en 90% van de totale punten worden be-kroond met 2 sterren en goed smakende producten met tussen 70% en 80% van de totale punten worden bekroond met 1 ster.

Meer weten over de Superior Taste Award? Klik hier.

Superior Taste Award

Superior Taste Award