Verwarm de oven voor op 200 °C.Snijd de tomaten in schijfjes en marineer ze 1 uur in een bodempje
olijfolie.Rol het bladerdeeg uit in een taartvorm en prik er gaatjes in met een
vork. Laat het deeg 14 minuten voorbakken. Laat afkoelen. Bedek de deegbodem
met mosterd. Voeg de in plakjes gesneden gouda toe.Spreid de tomaten uit zodat ze elkaar lichtjes overlappen. Bestrooi met
dragon. Zet in de oven en laat ongeveer 12 minuten bakken.
Kan warm of koud worden gegeten.
Ingrediënten voor
personen
4.0 st
tomaten
150.0 gr
Gouda
1.0 st
rolletje bladerdeeg
3.0 el
olijfolie
1.0 el
mosterd
1.0 st
bosje verse dragon
Rating
★★★★★
3,0/5 (218 stemmen)
Ontvang de nieuwsbrief van rodezegel.be
Wens je op de hoogte te blijven van het laatste nieuws? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.