Verwarm de oven voor op 180 °C.Snijd de kippenlapjes in de dikte in twee. Snipper de uien fijn en fruit
ze in de olie op een zacht vuurtje. Zet de uien aan de kant. Braad de kippenlapjes
aan in dezelfde pan, 2 minuten op een hoog vuur. Kook de tagliatelle. Giet ze
af, voeg boter toe zodat deze smelt en meng ze onder de tagliatelle.Bestrijk een schotel met olie, doe er de uien in en vervolgens de
kippenlapjes. Breng op smaak met peper en zout, voeg de gevogeltefond toe en
overgiet met 1/4 glas warm water. Bedek met de tagliatelle, voeg peper toe,
overgiet met room en werk af met de geraspte gouda.
Zet 20 minuten in de oven om te gratineren.
Ingrediënten voor
personen
4.0 st
kippenlapjes
150.0 gr
tagliatelle
2.0 st
dikke uien
150.0 gr
Geraspte Gouda
1.0 el
gedehydrateerde gevogeltefond
20.0 gr
boter
1.5 dl
vloeibare room
peper & zout
Rating
★★★★★
3,0/5 (222 stemmen)
Ontvang de nieuwsbrief van rodezegel.be
Wens je op de hoogte te blijven van het laatste nieuws? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.