Meng de puree met het eigeel en de geraspte Gouda. Breng op smaak met
wat zout, peper en paprika. Meng opnieuw. Neem een nootje van deze mengeling in
de handpalm (bevochtig uw handen op voorhand), leg een blokje Gouda in het
midden en maak een bolletje waarbij de Gouda mooi in het midden blijft. Rol de
bolletjes door het paneermeel, bak ze goudgeel in de pan in een bodempje olie
of in de frituurpan op 180 °C. Giet ze af op keukenpapier en serveer de
kroketjes meteen op een prikkertje.
Ingrediënten voor
personen
300.0 gr
koude aardappelpuree
2.0 st
eierdooier
30.0 gr
Geraspte Gouda
2.0 st
snuifjes paprika
125.0 gr
blokjes Gouda
peper & zout
paneermeel
Rating
★★★★★
3,0/5 (253 stemmen)
Ontvang de nieuwsbrief van rodezegel.be
Wens je op de hoogte te blijven van het laatste nieuws? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.