Menu
  • Boerenbrood met witloofsalade en gerookte paling  Oude Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel & BRUGGE Tripel gecreëerd door Viki Geunes

Boerenbrood met witloofsalade en gerookte paling Oude Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel & BRUGGE Tripel

gecreëerd door Viki Geunes

Snij de witloof fijn en meng met de Granny Smith. Breng op smaak met wat notenolie, enkele druppels citroensap, peper, zout en platte peterselie. Beleg hiermee de boterhammen en leg er stukjes gerookte palingfilet en radijs tussen. Strooi de Oude Noord-Hollandse Gouda er over.

 De perfecte kaas&bier-combinatie omdat: De licht bittere smaak van het bier en de witloofsalade, contrasteert mooi met de oude rijpere Noord-Hollandse Gouda *. Een snack die  alle ingrediënten laat spreken, met de Gouda* voorop.
Ingrediënten
voor personen
4.0 st dikke sneden boerenbrood
4.0 st witloof
100.0 gr Gerookte paling
1.0 st Granny Smith appel
10.0 st radijzen
Notenolie
citroensap
peper & zout
Platte peterselie
150.0 gr Oude Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel
Rating
3,0/5 (240 stemmen)