Menu
  • Ragout van champignons en kaaspuree  Oude Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel &  RODENBACH Grand Cru gecreëerd door Viki Geunes

Ragout van champignons en kaaspuree Oude Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel & RODENBACH Grand Cru

gecreëerd door Viki Geunes

Bak een mengeling van boschampignons en vul er diepe bordjes mee. Maak een aardappelpuree en meng er de boter, room en Oude Noord-Hollandse Gouda onder tot deze gesmolten is. Verdeel over de ragout en werk af met wat geraspte kaas en fijngesneden kruiden. 

De perfecte kaas&bier-combinatie omdat:  In het bier vinden we dezelfde smaakervaring terug als in de Oude Noord-Hollandse Gouda*: umami en gerijpte najaarssmaken met een balans van zuren.
Ingrediënten
voor personen
1.0 kg Boschampignons
500.0 gr aardappelen
200.0 gr boter
200.0 ml room
200.0 gr Oude Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel
verse kruiden, gehakt
Rating
3,0/5 (236 stemmen)