Verwarm je oven voor op 180°. Schil de appelen en snijd ze in dunne plakjes. Rasp de Gouda.
Leg het bladerdeeg in een taartvorm en prik er gaatjes in met een vork. Schik
hierop de appelplakjes. Bestrooi ze met de helft van de geraspte Gouda en
overgiet ze met de verse room. Kruid dit met peper en zout. Bestrooi de appeltaart
nu met de rest van de Gouda en zet ze 30 tot 35 minuten in de oven.
Je
kunt de taart warm of koud eten.
Ingrediënten voor
personen
3.0 st
Grote appel
200.0 gr
Gouda
2.0 dl
lichte room
peper & zout
1.0 st
bladerdeeg voor een taartvorm
Rating
★★★★★
3,0/5 (235 stemmen)
Ontvang de nieuwsbrief van rodezegel.be
Wens je op de hoogte te blijven van het laatste nieuws? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.