Graskaas

Ah, de winter is voorbij. Eindelijk. De Holstein melkkoeien in Noord-Holland trekken terug naar hun wei. Voor het eerst dit jaar eten ze van het zilte, malse lentegras - kenmerkend voor deze laagvlakten, ingepolderd achter de dijken.

Wat maakt dit gras zo bijzonder? De minder vezelige structuur van het jonge gras heeft een zeer positieve invloed op de melkproductie.
Uitsluitend deze 100% Noord-Hollandse lentemelk wordt gebruikt voor de productie van Graskaas: een unieke seizoenspecialiteit met een romige, overheerlijke smaak.

Samen met de bijzondere lentemelk zijn er nóg enkele essentiële ingrediënten die zorgen voor de authentieke smaak van Noord-Hollandse Graskaas:
eeuwenoude receptuur
vakmanschap, van generatie op generatie
passie & liefde voor het product
natuurlijke rijping op houten planken

Hoe herkent u de échte Graskaas in de winkel? Eenvoudig: Graskaas draagt fier het enige echte Rode Zegel-keurmerk. Dit betekent dat Graskaas garant staat voor puur vakmanschap, topkwaliteit, authentieke smaak en een eeuwenoude traditie.

Bijschrift: id_84